Bidding

Contact us!

Tim van der Bilt

Tim van der Bilt

Managing Director

KzMxICgwKSAyMCAzMTIgMjAgMTcg

aW5mb0BtYXplLW9uZS5jb20=

Adverteren op bol.com

Zijn jouw producten al aanwezig op bol.com, maar wil je hier nog meer uithalen? Bol.com biedt oplossingen voor elk marketing vraagstuk. Maze-One helpt je uitgroeien tot succesvol verkoper via bol.com! Voor het vergroten van je zichtbaarheid en bereik kun je op bol.com adverteren. Dit biedt veel kansen voor je merk en/of product. Behaal met de juiste advertentievorm maximale resultaten met je campagne bij bol.com.

Display advertising

Met display advertising kun je miljoenen bezoekers tijdens het winkelen bereiken met jouw advertentie. Maze-One helpt je mee om de juiste targeting, boodschap en timings te selecteren. Ook helpen we je de resultaten juist te interpreteren om zo het optimale uit al je campagnes te halen. Met display advertising op bol.com bereik je de consument wanneer het er het meest toe doet!

Sponsored products

Met Sponsored Products kun je bezoekers op bol.com bereiken in de diverse aankoopfases, waarbij je jouw producten in de spotlight kunt zetten. Bijvoorbeeld tijdens het zoeken of op bepaalde product detail pagina's. Middels een biedingssysteem kun je aangeven wat je uit wilt geven aan een advertentie en je betaalt alleen als iemand op je advertentie klikt om de productpagina te bezoeken.

Starten met adverteren

Maze-One helpt bij het opzetten, optimaliseren en rapporteren van effectieve Bol.com campagnes. Neem contact met ons op voor een kennismaking!

More services