The Valley Amsterdam November2017 6

Over ons

Maze-One

Neem contact met ons op

Martine Kevelham

Martine Kevelham

Director Retail Media

KzMxICgwKSAyMCAzMTIgMjAgMTcg

aW5mb0BtYXplLW9uZS5jb20=

Wij zijn Maze-One, een full service marketplace bureau dat inspeelt op de mogelijkheden die marketplaces (zoals Amazon en bol.com) te bieden hebben. Wij werken zowel voor vendors als sellers.

Onze missie is om merken te helpen groeien op platforms zoals Amazon met het bereik en de data beschikbaar terwijl we brandsafety and intellectual property helpen waarborgen. Marketplaces zijn een complex ecosysteem waar veel verschillende specialismes op samenkomen en daarom hebben wij een ervaren team met de juiste werkervaring. 

Wij hebben een divers team met achtergronden bij zowel Amazon als Bol.com:

Wie zijn wij

Klanten

Urban Lifestyle Brands
Jack Links
Slik'n
Promiss
Sacha schoenen
van Gogh museum Amsterdam
HG
Hunkemoller
Coca Cola
Unilever
Christine le Duc
Ubisoft
“Maze-One is een uitstekende aanvulling op onze marketingstrategie. Zij begrijpen exact wat de prioriteiten van Ubisoft zijn met betrekking tot ecommerce & retail media.”
Ubisoft

Ubisoft
Marcel Keij

“De Modebusiness gaat ontzettend snel, er komen constant nieuwe artikelen live. En net zo snel als ze live komen, zijn de artikelen weer outdated. Om de artikelen succesvol te maken op Amazon hebben we net zo’n snel en flexibel bureau nodig. Daarom hebben we voor Maze-One gekozen.”
Promiss (FNG)

Promiss (FNG)
Marieke Vink

“Samen met Maze-One werken we aan de optimalisatie van Amazon Advertising. Door onze campagnestructuur vorm te geven en in te spelen op populaire zoektermen streven we naar betere vindbaarheid en het verhogen van de conversie.”
Hunkemoller

Hunkemoller
Anne van Breen

‘ Wij hebben besloten om Maze-One in te schakelen om de online consumenten ook een zo goed mogelijke beleving te bieden. Door de samenwerking halen we in een keer een enorme berg know-how in huis en kunnen we de additionele werkdruk op het Benelux team beperken.'
Vtech

Vtech
Johan Dassen