The Valley Amsterdam November2017 6

Over ons

Maze-One

Neem contact met ons op

Martine Kevelham

Martine Kevelham

Director Retail Media

KzMxICgwKSAyMCAzMTIgMjAgMTcg

aW5mb0BtYXplLW9uZS5jb20=

Wij zijn Maze-One. Wij helpen merken succesvol te zijn op platforms zoals Amazon en bol.com.

Wij werken voor zowel grote internationale merken wereldwijd in vendor contracten als voor gespecialiseerde niche spelers in seller contracten.

Wij zijn een full-service agency wat betekent dat wij kunnen helpen bij alle facetten van Amazon en bol, geheel of gedeeltelijk. Wij geloven dat een nauwe samenwerking met onze klanten de basis is voor succes.

Ons snelgroeiende team bestaat uit specialisten met achtergronden bij zowel Amazon als bol.com en heeft meer dan 60 grote en kleinere merken geholpen met hun platform doelstellingen. Dit doen wij onder de vleugels van the Valley in Amsterdam.

Klanten

Urban Lifestyle Brands
Spring Copenhagen
Skandinavisk
Urtekram
A. Vogel
Nedis
Lucardi
Aegon
Dopper
PPG
Jack Links
Slik'n
Promiss
Sacha schoenen
van Gogh museum Amsterdam
“Maze-One is een uitstekende aanvulling op onze marketingstrategie. Zij begrijpen exact wat de prioriteiten van Ubisoft zijn met betrekking tot ecommerce & retail media.”
Ubisoft

Ubisoft
Marcel Keij

“De Modebusiness gaat ontzettend snel, er komen constant nieuwe artikelen live. En net zo snel als ze live komen, zijn de artikelen weer outdated. Om de artikelen succesvol te maken op Amazon hebben we net zo’n snel en flexibel bureau nodig. Daarom hebben we voor Maze-One gekozen.”
Promiss (FNG)

Promiss (FNG)
Marieke Vink

“Samen met Maze-One werken we aan de optimalisatie van Amazon Advertising. Door onze campagnestructuur vorm te geven en in te spelen op populaire zoektermen streven we naar betere vindbaarheid en het verhogen van de conversie.”
Hunkemoller

Hunkemoller
Anne van Breen

‘ Wij hebben besloten om Maze-One in te schakelen om de online consumenten ook een zo goed mogelijke beleving te bieden. Door de samenwerking halen we in een keer een enorme berg know-how in huis en kunnen we de additionele werkdruk op het Benelux team beperken.'
Vtech

Vtech
Johan Dassen

HG
Hunkemoller
Coca Cola
Unilever
Christine le Duc
Ubisoft