Shutterstock 666038536

Adverteren op en met Marketplaces

Meer weten?

Michelle Theeuwen

Michelle Theeuwen

Director Retail Media

KzMxICgwKSAyMCAzMTIgMjAgMTcg

aW5mb0BtYXplLW9uZS5jb20=

Op Amazon en bol.com komen elke dag miljoenen bezoekers op zoek naar producten. Via verschillende advertentie mogelijkheden, zoals sponsored products en display advertising, kun je deze bezoekers tijdens het winkelen inspireren en verleiden voor jouw producten!

Bezoekers op marketplaces zijn zeer interessant vanwege hun koopintentie en gedrag. Tijdens het winkelen is het ideale moment om consumenten te inspireren en/of te verleiden voor jouw producten. Maar ook door segmentatie op basis van het shopgedrag kun je waste beperken in je advertising door direct de juiste doelgroep aan te spreken.

De marketplaces bieden verschillende mogelijkheden om dit te realiseren. Je kunt hierbij denken aan onder andere display advertising (banners), sponsored products (een soort adwords op de shopping platformen), branded pages (je eigen brandomgeving), headline search ads en nog veel meer. 

Maze-One maakt je wegwijs om samen het beste plan voor de juiste marketplace samen te stellen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het samenstellen en uitvoeren van deze plannen. Samen zorgen we dat we het maximale rendement uit jouw marketingbudget halen. Zo analyseren we de campagne data en trekken de juiste conclusies die je kunt gebruiken om je complete marketingstrategie te optimaliseren. 

 

Amazon

Maak gebruik van de verschillende services van Amazon om op te vallen tussen miljoenen producten. Amazon biedt binnen het AMS-systeem twee advertentieproducten aan, waarmee retailers hun producten beter zichtbaar kunnen maken. Dit zijn de Sponsored Products Ads en de Headline Search Ads. Dit verhoogt de kans dat vaker wordt doorgeklikt naar de productpagina en meer verkopen worden gegenereerd.

Lees Meer
Bol.com

Voor het vergroten van je zichtbaarheid en bereik kun je op bol.com adverteren. Dit biedt veel kansen voor je merk en/of product. Behaal met de juiste advertentievorm maximale resultaten met je campagne bij bol.com. Op bol.com kun je gebruik maken van Sponsored Ads en display advertising. Ook zijn er mogelijkheden om bijvoorbeeld een productintroductie onder de aandacht te brengen via een van de bol.com online magazines.

Lees Meer
Amazon

De Amazon DSP biedt de mogelijkheid om programmatic advertentie ruimte in te kopen met gebruik van Amazon data.

Lees Meer

Meer services