Shutterstock 229841527

Consultancy voor partners

Meer weten?

Martine Kevelham

Martine Kevelham

Director Retail Media

KzMxICgwKSAyMCAzMTIgMjAgMTcg

aW5mb0BtYXplLW9uZS5jb20=

Wij helpen je om een (nieuwe) stroom van inkomsten te genereren door advertising middelen aan te bieden aan jouw leveranciers en partners.

Met onze jarenlange ervaring in retail media weten we als geen ander wat de moeilijkheden kunnen zijn om een nieuw omzetkanaal aan te boren. We bieden de volgende services:

Strategie en plan

We denken met je mee over hoe een advertising oplossing het beste past binnen jouw website (en stakeholders) en stellen samen een plan op maat op. We zorgen dat de oplossingen binnen jouw overall strategie passen, dat het plan uitvoerbaar en haalbaar is binnen de gestelde termijnen en dat het past binnen de marktstandaarden en verwachtingen.

Selectie partners en software

Met welke partners kun je nu het beste in zee gaan? Welke software tools gebruiken andere marketplaces? Of kun je beter zelf advertising tools ontwikkelen? Wij helpen je met de selectie en onderhandeling voor de juiste tools.

Implementatie en uitrol

Zodra het plan akkoord is, helpen we je graag verder met de implementatie van de advertising middelen, en daarna met de go-to-market plannen en uitvoering; hoe zorg je dat alle stakeholders op de hoogte zijn, gebruik kunnen maken van de advertising en het hele proces soepel verloopt.

Evaluatie en optimalisatie

Na een periode van trial gaan we samen evalueren of we de gestelde doelen hebben behaald en waar we verbetering nodig hebben. Daarna gaan we een plan maken hoe we deze learnings de volgende periode gaan inzetten om te optimaliseren.

Wil je ook meer leren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Aarzel niet en neem direct contact op met ons op!