Techanddata2

Tooling

Bij Maze-One zijn we technologie onafhankelijk.

Neem contact op

Martine Kevelham

Martine Kevelham

Director Retail Media

KzMxICgwKSAyMCAzMTIgMjAgMTcg

aW5mb0BtYXplLW9uZS5jb20=

We love data

Bij Maze-One zijn we gek op data en Amazon genereert er een heleboel van. Omdat wij onderdeel zijn van digitaal bureau The Valley kunnen wij gebruik maken van een grote groep collega’s met specialistische kennis om zelfs de meest gecompliceerde data of connectie uitdagingen op te lossen. Onze klanten kunnen ons toegang geven tot een API, content databases of simpelweg een WeTransfer link sturen. Wij zijn super flexibel.

Voor het managen van de Marketplace accounts van onze klanten (onze klanten zijn eigenaar en geven ons toegang) maken we gebruik van een variëteit aan tools en tech. Vooral op het Amazon platform zijn ere norm veel opties en zit er in de API meer data en optimalisatie mogelijkheden dan in de interface. Hierdoor is er een heel ecosysteem van tools rondom Amazon ontstaan die allemaal weer een ander doel dienen. In de Amazon Seller Central app store kun je deze vinden voor Seller accounts. Naast deze tools zijn er een aantal full stack technologieën die meer controle op content en additionele advertising tools en reporting bieden.
Bij Maze-One zijn we technologie onafhankelijk. Dit is een jonge markt en er komen continu nieuwe en betere tools op de markt en op deze manier kunnen wij steeds de meest recente en beste Marketplace tech aan onze klanten aanbieden.

Content

  • Wij hebben de tooling om grote productaantallen te managen (onze klanten hebben tot 50k SKU's, die 4 keer per jaar veranderen)
  •  Wij gebruiken de tooling om pro-actief veranderingen of probelemen met de content te spotten

Advertising

  • Wij hebben de tooling om sponsored brand en sponsored product campagnes te optimaliseren en te managen
  • Wij gebruiken de tooling om regels in te stellen voor cpc bidding (if this, then that)
  • Wij gebruiken de tooling om ACOS targets in te stellen
  • Wij slaan data onbeperkt op om over te rapporteren (op Amazon is dat 90 dagen)

Meer informatie? Neem contact op!